basisschool workshop

Presenteren op de basisschool

Als kind leren we schrijven, lezen en luisteren op school. Maar leren hoe je moet praten, daar bestaan eigenlijk helemaal geen lessen voor… Zonde! Want we spreken zóveel! Volgens onderzoeken gemiddeld 7000 woorden per dag, en maar liefst 12 jaar van ons leven.

Presentatie workshop basisscholen

De herfstvakantie zit er (in mijn regio) weer op en de scholen zijn weer begonnen. 🍄🏫 Voor mij extra leuk, omdat ik vanaf deze week begin met presentatieworkshops op basisscholen.

De komende woensdagmiddagen zal ik de groepen 6, 7 en 8 van @octantnl basisschool De Zonnestraal leren presenteren! 👨‍🏫

Ik vind dat we op de basisschool al moeten starten met het aanleren van goede presentatievaardigheden. En aan kinderen leren hoe ze om kunnen gaan met de druk die het geven van een presentatie soms met zich meebrengt. Daarom heb ik een workshop en werkboek ontwikkeld en ga met de basisschoolleerlingen aan de slag! 💪

Sta jij zelf voor de klas, of lijkt het wel wat voor de klas van je kind(eren)? Stuur me een DM, ik kom graag bij jullie basisschool langs! 😃

Presentatieworkshop vmbo