Remco Verwaijen op Social media ondernemer Congres 2021

Spreken op Social Media Ondernemer Congres 2021

Op woensdag 22 september spreek ik op het online Social Media Ondernemer Congres 2021! Na twee jaar als bezoeker aanwezig te zijn geweest op dit waanzinnig leuke en interessante evenement, mag ik nu mijn eigen verhaal komen vertellen. En daar kijk ik erg naar uit, want het belooft weer een dagenlange inspiratiesessie te worden! 🎉

Rol social media binnen mijn bedrijf

Welke rol speelt social media marketing in mijn werk en binnen mijn bedrijf Remco Presenteert? En wat heb ik gaandeweg geleerd? Uiteraard leg ik de link met het presenteren. Want hoe zorg je er nou voor dat je die knop durft om te zetten en jezelf in de spotlights zet in je social media content!? Ik vertel het je op woensdag 22 september! Koop dus snel een kaartje via de knop onderaan dit bericht!

Drie dagen inspiratie, zó in je huiskamer

Het Social Ondernemer Congres duurt 3 dagen: van 21 t/m 23 september en is volledig online te volgen. En ik sta me toch op een sprekerslijst! Check socialmediaondernemer.nl voor alle sprekers en onderwerpen en je snapt wat ik bedoel!

 Alsjeblieft, hierbij nog even een quote van de website van het congres, zodat je nóg beter weet wat je te wachten staat:

“In een tijd waarin de hele wereld zich voornamelijk online afspeelt brengen we ook dit 3-daagse event online bij jou in de huiskamer! Geen zorgen dus over je gezondheid en geen files.

Via de live-streams kun je alle keynotes, Q&A’s en workshops volgen. Het is tevens mogelijk om live je vragen te stellen aan de sprekers. Er verandert dus eigenlijk helemaal niets, behalve dan dat je lekker vanaf de bank (of je bureaustoel) alles kunt volgen.”

Kom dus kijken op het Social Media Ondernemer Congres 2021

Ik hoop je tijdens het Social Media Ondernemer Congres te zien! (Althans, ik hoop dat je naar míj komt kijken en luisteren. 😉 Tickets zijn nu maar €50 en kun je via onderstaande button kopen: (dit evenement is inmiddels afgelopen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2023 Remco Presenteert | (Online) Presentatiecoaching | Zuid-Holland | info@remcopresenteert.nl | Sitemap | Privacyverklaring