Camera loopt... en áctie!

Video. Een sleutelwoord als ik terugkijk op mijn werk dit jaar. 📣🎥
Zo’n beetje alle aspecten van video ben ik wel tegengekomen, voor de camera, achter de camera, regisserend, aan de storyboard-tekentafel, buigend over een script, of gewoon op afstand, ervoor zorgend dat een filmploeg zijn werk kon doen. En wat een heerlijk werk is het om te doen. Kortom, de camera loopt! 🎞

Video maken
Tijdens het Social Media Ondernemer Congres 2020 stond ik vóór de camera

Ik heb gelukkig gemerkt dat steeds meer mensen voor een camera durven te staan, hoe spannend het soms ook is. Maar wat een voldaan en trots gevoel geeft het, als je eenmaal door die spanning heen bent en dat eindproduct op je scherm ziet! Ik ervaar het elke keer weer, met mijn eigen video’s of met video’s van anderen waar ik bij heb ondersteund (zeker als de eerste reacties binnendruppelen!). 😃

“Steeds meer mensen”. Dus nog echt niet iedereen. Hoe zit dat bij jou? Ga jij gewoon voor die lens staan, of vind je het nog (te) spannend worden zodra de camera loopt? Zoek je hulp? Ik help je graag, laat het me maar weten!

Dan sluit ik deze blog nog af met één van de video’s die ik onlangs maakte. Voor de rubriek “De werkplek van…” van Zadkine, maakte ik deze video. Neem een kijkje bij me thuis:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *