In 7 stappen naar een succesvolle online presentatie!

 

Praktische tips die je makkelijk kan volgen

Weg met een onzeker gevoel

Verbeter jouw presentatievaardigheden

Vergroot de betrokkenheid met jouw klanten

Laat jouw publiek zich focussen op jouw verhaal!

Over Remco

 

Ik heb inmiddels ruim 10 jaar ervaring met het coachen van mensen op het gebied van presentatietechnieken en online zichtbaarheid.

 

Met Remco Presenteert leer ik ondernemers op een praktische en inspirerende manier hun publiek te boeien met hun verhaal. Met de juiste tools leer ik ze om social media efficiënt en optimaal in te zetten en hun bedrijf op de kaart te zetten.

Remco is een natuurtalent als het op presenteren aankomt. Dat heeft niet per se te maken met aanleg of geluk, want hij weet precies hoe zijn 'presenteer-strategie' in elkaar zit. Gepaard met de concrete voorbeelden die hij gaf en zijn handige checklist heb ik er vertrouwen in dat ik mijn presenteerskills naar het volgende niveau kan brengen. Als ondernemer is dat mega fijn, want ik kan het op allerlei vlakken gebruiken, zoals o.a. met netwerken, een workshop geven of spreken op een evenement.

Shelley Barendregt

Structuurcoach Hashtag Lifegoals

 

Zorg er met deze stappen voor dat je publiek niet afgeleid wordt van jouw verhaal!

Zelfverzekerd online presenteren

Webinars en online video's zijn niet voor niets zo populair: veel ondernemers zetten ze in en zien na zo’n presentatie hun aanvragen - en dús hun omzetten - toenemen. En jij kunt niet achterblijven en je laten inhalen door je concurrenten!

 

In deze gids heb ik praktische tips verzameld om jou goed voor te bereiden op jouw volgende online presentatie.

 

Wat je niet in deze gids vindt, zijn technische software-tips of slinkse salestrucjes. Ik vind het belangrijker dat jij jóuw verhaal, kennis en passie goed kan overbrengen. Ik ben er van overtuigd dat dát gaat leiden tot meer klanten voor jou!

Wil jij jouw online presentaties tot een succes maken?

Download dan nu mijn gids en verbeter direct jouw presentatietechnieken!