Blog Remco Presenteert - Presentatietips en artikelen over presenteren

Ben je op zoek naar tips over presenteren? Of misschien zoek je inspiratie om je volgende presentatie nog beter te maken? Met mijn blogs geef ik jouw precies die inspiratie en tips!

Ik leer je graag zelfverzekerd te presenteren voor een groep en social media optimaal in te zetten voor de beste online zichtbaarheid van je bedrijf. Door mijn praktische en persoonlijke aanpak weet ik je te motiveren en inspireren.

van stopwoordjes kun je afkomen!
Presentatietips

sTOPwoordjes

Iedereen heeft weleens last van stopwoordjes. Ik ook! Ik werd zelf laatst gek van alle keren dat ik “TOP!” zei. Maar, ik ben er van afgekomen. Lees hier hoe!

Lees verder »
Video maken Camera loopt
Video

Camera loopt… en actie

Zo’n beetje alle aspecten van video ben ik wel tegengekomen, voor de camera, achter de camera, regisserend, aan de storyboard-tekentafel, buigend over een script, of gewoon op afstand, ervoor zorgend dat een filmploeg zijn werk kon doen.

Lees verder »
Remco Presenteert Practice what you speech
Presentatietips

Practice what you Speech

Practice what you Speech *) *) Ok, het mag dan wel geen correct Engels zijn, maar het staat wel lekker op zo’n tegeltje. Wat bedoel

Lees verder »

© 2023 Remco Presenteert | (Online) Presentatiecoaching | Zuid-Holland | info@remcopresenteert.nl | Sitemap | Privacyverklaring